Het is nu zo dec 16, 2018 2:36 pm

Vogelvallei (Spel)


 • Vogelvallei (Spel)

  Topics
  Berichten
  Laatste bericht
 • Feniks Graslanden


  Feniks GraslandenOntdek de uitgestrekte graslanden van de Vogelvallei! De legendarische mythe vertelt dat de ziel van de stichter van de Vogelvallei, een mythische en vurige Feniks, hier nog steeds rondwaart. Verder is deze vlakte een heerlijke plek om je vleugels eens te strekken!
  1 Topics
  7 Berichten
  wo okt 27, 2010 12:05 pm
  Iron Jacht.
 • Regenwouden van Quetzalcoatl


  Regenwouden van QuetzalcoatlZwerf door de diepe wouden van de Vogelvallei op zoek naar eten! Deze plek is namelijk een must voor alle tropische vogelsoorten! Voedsel is er in overvloed, maar het zijn niet alleen onschuldige vogels die hier op afkomen! De wouden zelf zijn vernoemd naar de vogelgod van de Azteken, de prachtige Quetzalcoatl.
  1 Topics
  4 Berichten
  wo mei 18, 2011 10:14 pm
  Artiglio Just like my home.
 • Ru´ne van Roc


  Ru´ne van RocEen oude ru´ne van een machtige stad uit lang vervlogen tijden. De ru´ne is vernoemd naar Roc, een mythische vogel uit historische verhalen. Onaangetast door de moderne mens, zitten deze ru´nes nog vol met (gevaarlijke) verrassingen! Schrik dus maar niet als er opeens een grote katachtige uit de bosjes opduikt!
  0 Topics
  0 Berichten
 • Khageśwara Drinkplaats


  Khageśwara DrinkplaatsDit is dÚ ontmoetingsplek voor alle vogels en andere dieren! Dit heerlijke rustieke meertje zit vol met leven, waardoor het een gewilde ontmoetingsplaats is. Ook de meeste watervogels zullen zich hier op hun plaats voelen. De drinkplaats is vernoemd naar Khageśwara, de koning der vogels.
  0 Topics
  0 Berichten
 • Kust van Salangkew


  Kust van SalangkewVoorbij de immens hoge bergen die die Vogelvallei ommuren, ligt de uitgestrekte kust. Deze plaats wordt vooral bewoond door de watervogels die zich graag in de buurt van zout zeewater ophouden, zoals de machtige albatrossen! Onder de vogels staat de kust bekend als de Kust van Salangkew.
  0 Topics
  0 Berichten
 • Arend Kliffen


  Arend KliffenGelukkig kan je vliegen! Anders waren deze kliffen wel een hele gevaarlijke plek! Deze kliffen, gelegen aan het water, vormen een mooie verblijfplaats voor alle soorten vogels die graag bij het water leven en in spleten van de klifrotsen schuilen.
  2 Topics
  5 Berichten
  wo okt 27, 2010 12:36 am
  Pearl I'm back...
 • Bergen der Condors


  Bergen der CondorsVerken de machtige bergen die de Vogelvallei omringen. Dit ruige gebied is vooral populair onder de wat sterkere vogels, die wel tegen een stootje kunnen en graag leven in een woeste omgeving. Vernoemd naar de reusachtige Condors, een machtige vogelsoort.
  0 Topics
  0 Berichten
 • Woestijn van Rasāyana


  Woestijn van RasāyanaDe droge woestijnen aan de andere kant van de Vogelvallei; niet erg vruchtbaar, maar zeker de moeite waard om te bezoeken. Vooral vogels die goed tegen de hitte kunnen, zoals de kleine woestijnuiltjes, houden zich hier op. Vernoemd naar Rasāyana, de vogel die zo snel vloog als de wind.
  0 Topics
  0 Berichten
 • Paradijsvogel Loofbossen


  Paradijsvogel LoofbossenDeze bossen zitten vol met insecten en andere bronnen van voedsel. Dankzij het gematigde klimaat is het bos geschikt voor bijna alle vogelsoorten! hDit bos is vernoemd naar de Paradijsvogels, de mooiste vogels die er bestaan.
  0 Topics
  0 Berichten
 • Eiland van Suwarṇakāya


  Eiland van SuwarṇakāyaDit eilandje is dÚ plek voor een nest! Bovendien bestaat het eiland uit rotsen, zand, bomen, struiken, en holtes, waardoor iedere vogel hier geschikte een broedplaats kan vinden! Vernoemd naar Suwarṇakāya, de mythische vogel die van goud zou zijn geweest.
  15 Topics
  141 Berichten
  za jun 14, 2008 12:05 pm
  Selie Selie's nest