Partners & Paren

Ga naar beneden

Partners & Paren

Bericht van Kika op wo apr 09, 2008 7:35 pm

Hallo allemaal,

Aangezien er nog enkele onduidelijkheden zijn over partners, is hier even een korte uitleg.


PARTNERS & PAREN

1. Wat zijn partners?
Als je als vogel op Birdzz een partner hebt, betekent dit dat dit je 'echtgenoot op het spel' is. Je kan met deze partner broeden en dus kuikens krijgen. Vanzelfsprekend moeten partners van verschillende geslachten zijn. Je kan aan de en de onder de avatar van iemand zien van welk geslacht de vogel is.

2. Wie mag je partner zijn?
Zoals eerder gezegd, moet je partner van het andere geslacht zijn. Ook moet je partner van ongeveer dezelfde vogelsoort zijn. Een Boomvalk mag dus best een Slechtvalk als partner hebben, maar een Oehoe kan niet een Pinguin als partner hebben. In de realiteit zoeken vogels natuurlijk altijd een partner van exact dezelfde soort, maar aangezien er duizenden vogelsoorten zijn, en slechts tientallen leden, is de kans dat je precies dezelfde vogelsoort tegenkomt redelijk klein. Vandaar dat je ook met ongeveer gelijke soorten mag paren.

3. Paren
Paren is toegestaan, mits er geen 18+ details worden gegeven. Aangezien iedereen hier wel weet hoever je kan gaan, gaan we hier nu niet verder op in. Houd gewoon in gedachten dat hier ook leden van 10 jaar kunnen zitten.


Namens de crew, veel plezier op Birdzz!
Kika
avatar
Kika
Admin

Vrouw Aantal berichten : 92
Leeftijd : 26
Registration date : 20-01-08

Over je Vogel
Vogelsoort:: Quetzal
Zwerm:: -
Partner:: -

Profiel bekijken http://birdzz.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum