Uitleg Birdzz

Ga naar beneden

Uitleg Birdzz

Bericht van Kika op za maa 08, 2008 6:32 pm

Hallo allemaal,

Speciaal voor de nieuwe leden volgt hier de uitleg van de Birdzz RPG:


BIRDZZ UITLEG

1. Aanmelden
Je nieuwe leven begint met het aanmaken van een account. Klik op de knop 'Registreren' bovenaan het forum om een account te registreren. Vul de gegevens waarom wordt gevraagd in. Bij 'Gebruikersnaam' wordt er van je verwacht dat je een vogelnaam invult. Deze naam wordt ook de naam die je in het spel gebruikt, en de naam waarmee je inlogt. Na het registreren moet je in de activatiemail die je ontvangen hebt de link van Birdzz aanklikken om je account te activeren. Nu kan je aan het 'maken' van je vogel beginnen!

2. Je Vogel
Klik op 'Profiel' bovenaan het forum om naar je Profiel te gaan. Met de knoppen in het menu kan je switchen tussen de verschillende onderdelen van je Profiel. Kies een leuke avatar uit die bij je vogelsoort past, en kies desgewenst ook nog een onderschrift, of vul de gegevens zoals je hobby's in. Nu ben je klaar om je vogelprofiel aan te maken. Kies 'Over je Vogel' om naar je Vogelprofiel te gaan. Vul hier de dingen naar wens in, maar houd met je leeftijd rekening met hoe oud de vogelsoort die je bent in het echt kan worden. Als je deze pagina hebt ingevuld, kan je beginnen met het spel! Als je wilt kan je ook nog een zwerm opzoeken waar je je bij aan kan sluiten, maar dit is niet verplicht. Ook kan je je voorstellen in het Off-Game gedeelte van dit forum, maar nogmaals: dit is niet verplicht.

3. Let The Game Begin!
Klaar om te beginnen? Kies een leuke locatie uit voor je eerste bericht, of, als je nog niet zeker bent van hoe een RPG werkt, kijk even in andere topics. Zo kan je te weten komen hoe je een RPG speelt. Succes en veel plezier op Birdzz!

4. Meer weten?
Voor meer uitleg verwijs ik jullie naar de RPG Handleiding, die enkele leden van Birdzz hebben gemaakt.
-> RPG Handleiding

Namens de crew, veel plezier op Birdzz!
Kika
avatar
Kika
Admin

Vrouw Aantal berichten : 92
Leeftijd : 26
Registration date : 20-01-08

Over je Vogel
Vogelsoort:: Quetzal
Zwerm:: -
Partner:: -

Profiel bekijken http://birdzz.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum